OPOZICIJA OTKAČILA ĐILASA! Janković i Jeremić odlučili: ŠAPIĆA ZA GRADONAČELNIKA!

Autor:

Vesti

08.10.2017

16:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saša Janković i Vuk Jeremić će na izborima za gradonačelnika Beograda podržati Aleksandra Šapića, saznaje Srpski telegraf.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Odjavili Đilasa: Saša Janković i Vuk Jeremić

To je odlučeno na sastanku koji su održala dvojica opozicionih lidera, gde su odustali od podrške Draganu Đilasu.

- Mišljenja su da bivši gradonačelnik nije dobar izbor za Beograd zbog lošeg imidža. Odluka je zato pala na aktuelnog predsednika opštine Novi Beograd - otkriva naš izvor i kaže da će o odluci naknadno obavestiti Šapića.

Jeremić i Janković nisu odgovarali na pozive Srpskog telegrafa, dok predsednik opštine Novi Beograd tvrdi da prvi put čuje da će ga Janković i Jeremić podržati.

- Više puta sam rekao i ponavljam opet da idem samostalno na ove izbore. Svi sada kombinuju šta će, kako i ko će s kim. To me ne zanima i zato idem na izbore samostalno da vidim šta će da kažu građani. Ne razumem se u politiku kao što se svi drugi razumeju, trudim se da posao predsednika opštine Novi Beograd obavim najbolje što mogu, pa ću tako i da izađem na izbore i vidim koje ću poverenje građana da dobijem - kaže Šapić.

Može i SNS da me podrži, ali ja izlazim samostalno. Isti je slučaj sa Jankovićem ili Jeremićem 

Aleksandar Šapić, predsednik opštine Novi Beograd

Dodaje da će oni koji misle da je dobro radio na Novom Beogradu glasati za njega. Kaže da ne može zabraniti bilo kome da kaže da dobro radi posao i da ga podrži kao kandidata na izborima.

- Može i SNS da me podrži, ali ja izlazim sa samostalnom listom. Isti je slučaj i sa Jankovićem ili Jeremićem. Nijednom pojedincu ili organizaciji nisam zabranio niti ću zabraniti da me podrži. Sve političke opcije mogu biti u opticaju da stanu iza mene i moje liste. Nikome ne branim da dođe i da mi kaže da bih bio dobar gradonačelnik, od najjače do najslabije političke opcije - navodi Šapić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Ksenija

08.10.2017 19:02

Sramota je da je takva osoba bude i predsednik opstine a kamoli da bude gradonacelnik