RADIKALI TRAŽE: Skinuti izvršitelje sa grbače naroda!

Autor: Tanjug

Vesti

14.03.2020

16:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska radikalna stranka ponovila je danas da treba ukinuti javne izvršitelje i izvršni postupak vratiti u nadležnost sudova.

RepublikaFoto: Tanjug/TANJA VALIČ
Radikali

Radikali u saopštenju podsećaju da je njihov Predlog zakona o izvršnom postupku i obezbeđenju koji detaljno reguliše ovu materiju podržalo više od 100.000 građana.

- Srpska radikalna stranka obećava da će se u sledećem skupštinskom sazivu izboriti za usvajanje ovog zakona i konačno skinuti javne izvršitelje sa grbače naroda - navodi se u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
sve se ponasaju kao da je sve

14.03.2020 16:37

Dobicete nas glas naroda jer se samo vi za to zalažete. Na predloge amnandmana niko NIKO NIKO iz pozicije nije bio NI NA POSLU ZA KOJI JE PLAĆEN u Skupštini niti je neko od prisutnih digao ruku. Toliko o dobru koji zele narodu.Da se ne zlupotrebljava svaki korak pri izvrsenju i ne kriju resenja od duznika pravih ili laznih i ne uskraćuje pravo na odbranu sve bi bilo drugacije, SVI KORACU SU PRETVORENI od strane nekih izvrsitelja i sudija u MAFIJASKI ČIN.

Odgovori 11 0