SRDAČNO! Evo kako je Vučić čestitao novoj grčkoj predsednici

Autor: Tanjug

Vesti

13.03.2020

18:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je danas novoj grčkoj predsednici Katerini Sakelaropulu stupanje na dužnost.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Aleksandar Vučić

- Vaša ekselencijo Katerina Sakelaropulu, povodom stupanja na dužnost predsednice Republike Grčke, u ime građana Republike Srbije i u svoje ime, upućujem Vam srdačne čestitke i najbolje želje za uspeh u obavljanju ove odgovorne dužnosti - napisao je Vučić na zvaničnom Tviter nalogu Predsednika Republike.

 


Prva žena na čelu Grčke Katerina Sakelaropolu danas je položila zakletvu. Sakelaropolu (64), bivša predsednica najvišeg grčkog administrativnog suda, Državnog saveta, na toj funkciji će naslediti Prokopisa Pavlopulosa.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (10)

Loading
ratko

13.03.2020 19:26

Iskrenom prijatelju od iskrenog prijatelja.

jovana

13.03.2020 19:35

Ponos Srpskog naroda, gospodin politicar koji je priznat svuda u svetu zahvaljujuci svojim kvalitetima .... bravo predsednice do pobede ..

Goca

13.03.2020 20:35

Srećna sam što Srbija ima predsednika kao što je Aleksandar Vučić. U svakoj prilici ume da se isponasa i uvek stavlja interese države na prvo mesto. Sve čestitke predsednici Grčke.

BEBY

13.03.2020 21:03

Pratelji uvek ostaju pratelji.