DIREKTOR: Ne obustavlja se nastava u školi "Ruđer Bošković"

Autor: Republika

Vesti

13.03.2020

17:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Generalni menadžer škole "Ruđer Bošković" Dragan Štulić demantovao je da se obustavlja nastava u toj školi.

RepublikaFoto: Tanjug
Foto: Ilustracija

- U skladu sa trenutnom epidemiološkom situacijom škola organizuje online nastavu za učenike koji iz opravdanih okolnosti nisu u mogućnosti da fizički prisustvuju časovima. Svi resursi škole su operativni i funkciji realizacije redovne nastave za učenike koji mogu da prisustvuju časovima - naveo je Štulić.

Prema njegovim rečima, odluka je doneta isključivo u interesu dece, a u skladu sa procedurama i instrukcijama svih relevantnih institucija.

- Ova odluka ima za cilj da svi učenici u skladu sa oklonostima imaju kontinuiran rad i nastavu - zaključio je on.

RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAINČANIĆ

Da se nastava u školi "Ruđer Bošković" ne obustavlja, potvrdio je i ministar zdravlja Zlatibor Lončar na redovnoj konferenciji u 18 časova u Vladi Srbije na kojoj se iznose najnoviji podaci u vezi sa koronavirusom.

- Imam informaciju od pre 10 minuta - nastava se ne obustavlja. I moja deca idu u školu. Mi se pridržavamo onoga što kaže struka. Evo sad sam proverio, apsolutno nije tačno - rekao je Lončar.

I ministar Šarčević demantovao je da se obustavlja nastava u ovoj školi.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading