Stefanović: Đilasovo šarlatanstvo posledica frustracija, građani veruju Vučiću

Autor: Tanjug

Vesti

12.03.2020

20:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik Vlade Nebojša Stefanović reagovao je večeras na kritike Dragana Ðilas na mere koje Vlada preduzima u zaustavljanju širenja korona virusa, ističući da građani imaju poverenje u sve što država preduzima po savetu najstručnijih ljudi iz obalsti medicine u borbi protiv ovog virusa.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Dragan Đilas

On je, u izjavi Tanjugu, poručio da je, bez obzira na sve što Ðilas svakodnevno izgovara, uveren da građani Srbije imaju puno poverenje u predsednika i Vladu Srbije.

Rekao je da je Ðilasu očigledno žao što nije u prilici da preprodaje dezinfekciona sredstva, maske i lekove, onako kako je preprodavao sekunde kada je bio na vlasti.

- Šarlatansko ponašanje koje demonstrira svakoga dana očigledno je posledica frustracija, zato što su građani Srbije prozreli svu pogubnost politike koju su Ðilas i družina nudili kada su bili na vlasti, a kada nam je iz zemlje odlazio najveći broj mladih ljudi, lekara, kada su nam se zdravstvene ustanove raspadale zbog nedostatka investicija i nemara, a lečenje bila privilegija samo bogatih ljudi, koji i jesu jedina kategorija o kojoj se Ðilas brine - rekao je Stefanović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (29)

Loading
Mala plava

12.03.2020 20:48

Đilasov napad frustracije je posledica nedostatka prave politike.To narod nikad nece prihvatiti.

Lena

12.03.2020 21:03

Od Djilasa nista drugo nismo ni culi osim kritika i sirenja mrznje.

BozaB

12.03.2020 21:06

Djilas je u potpunosti isfrustriran,zna da ne moze vise da vlada kao nekada i to mu udara na sujetu.

Maki

12.03.2020 21:24

Građani Srbije imaju puno poverenje u predsednika i Vladu Srbije.