Vučić o koronavirusu: Svakako će biti mrtvih, mi bi to voleli da izbegnemo, ali...

Autor:

Vesti

11.03.2020

12:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Vučić je tokom današnjeg obraćanja medijima upozorio građane da budu oprezni i vode računa ne samo o koronavirusu nego i o svinjskom i sezonskom gripu.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Aleksandar Vučić tokom obraćanja

Nakon sastanaka državnog vrha sa stručnim službama o trenutnom stanju sa koronavirusom, predsednik Srbije se obratio na konferenciji za štampu i rekao da će "svakako biti mrtvih".

- Svakako će biti mrtvih. Ja bih to voleo da izbegnemo, ali ne možemo - rekao je Vučić i upozorio građanje da obrate pažnju na svinjski grip.

- Molim ljude da obrate pažnju na svinjski i sezonski grip. Nama je 2009. godine svinjski grip odneo veliki broj života. Za to oboljenje postoji lek, to ja tami flu. Molim vas vodite računa o tome - zaključio je predsednik Srbije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (17)

Loading
Miki

11.03.2020 14:44

Nazalost sve sto je predsednik Vucic rekao je tacno.

Vlaki

11.03.2020 15:27

Treba se paziti svih mogucih virusa i biti odgovoran prema sebi i drugima !

Marko

11.03.2020 16:19

Nadamo se svi da ce ljudske zrtve biti sto manje. Pored korona virusa, treba obratiti paznju i na druge infektivne opasnosti u ovom periodu, koje takodje nisu bezazlene.

Rasko

11.03.2020 16:48

Aktuelna vlast će preduzeti sve potrebne mere da nas zaštiti gradjane