PALMA: Zašto SNS uzima odbornike JS?

Autor: Tanjug

Vesti

07.10.2017

18:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Jedinstvene Srbije (JS) Dragan Marković Palma izjavio je danas da ne razume zašto Srpska napredna stranka (SNS) uzima odbornike od njegove partije u pojedinim lokalnim samoupravama.

RepublikaFoto: Tanjug
Dragan Marković Palma

- A ja nikada nisam uzeo ni jednog čoveka iz Srpske napredne stranke i ne razumem zašto to rade. Evo, sad ih pitam preko vaše televizije zašto to rade. Ne razumem. Ne verujem da to rade da bi oslabili moju poziciju, poziciju JS. JS nije uzela ni jednog odbornika, iako imamo ponude u svim gradovima - rekao je Marković za Televiziju Vojvodine.

Prema njegovim rečima, odbornici iz drugih partija koje su na vlasti su veoma nezadovoljni.

- I oni se stide da dočekaju kraj mandata, kako to da kažu svojim komšijama da nije ralizovano ono što je obećano u izbornoj kampanji. Ali, mene drugi odbornici ne interesuju, samo odbornici Jedinstvene Srbije, naše koalicije, koji su izašli na izbore. I ne želim vlast da uzimam tudje odbornike, da od manjine pravim većinu - kazao je Marković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading