Marković: Sramota je što se Tepićeva nikada nije izvinila za laži o Krušiku

Autor: Tanjug

Vesti

10.03.2020

17:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Sramota je što Marinika Tepić danas svojim manipulacijama pokušava da ospori oporavak i razvoj fabrike "Krušika" koja je u vreme vlasti njenih partijskih šefova gurnuta u dugovanja merena milijardama", kaže član Glavnog odbora Srpske napredne stranke Aleksandar Marković.

RepublikaFoto: youtube.com/Aca Marković
Aleksandar Marković

Povodom optužbi Marinike Tepić u vezi sa fabrikom namenske industrije Krušik, Marković je u saopštenju naveo da Tepić odlično zna da je račun „Krušika" u blokadu dospeo 2011. godine i to za vrtoglavih 1,4 milijardi.

- Sramota je što Marinika Tepić zna i da je u vreme vlasti njenih partijskih šefova fabrika gurnuta u dugovanja bankama, dobavljačima i ostalima koja su se merila milijardama, da radnici nisu primali plate mesecima, da im se nisu uplaćivali doprinosi i to sve dok su ona i ostali iz današnjeg Saveza za Srbiju donosili odluke u ovoj zemlji - kaže Marković.


I baš zato je, naglašava, sramota što Marinika Tepić danas svojim manipulacijama pokušava da ospori oporavak i razvoj istog tog „Krušika".

- Sramota je i da nijedno izvini nikad nije uputila građanima Srbije kada je u mesecima za nama lažno optuživala Srbiju da naoružava oružjem iz ''Krušika'' džihadiste, kada je delila lažni prilog svojih pristalica u kojem navodno ''Raša tudej'' optužuje Nebojšu Stefanovića da naoružava ISIS, da je podsetim da se zbog toga zvanična Moskva oglasila i saopštila da je zgrožena primitivnim montažama kojima se pokušavaju podrivati odnosi Srbije i Rusije - naveo je Marković.

Podsetio je da je, kako navodi, Tepić tvrdila da Nebojša Stefanović i Aleksandar Vučić prodaju oružje i od tih para plaćaju povlačenje priznanja lažnog Kosova, za šta su joj se, kaže, zahvalili u Prištini.

Takođe, podsetio je Tepić da su non-stop ona i saborci ponavljali da je fabrika bankrotirala.

- Da je podsetim da su se zbog njenih i laži njenih saboraca iz ''Krušika'' morali oglašavati, da ih mole da im ne štete ugledu i ugrožavaju poslovanje. Mimo teme, bolje i da ne podsećam da govorimo o njenim tvrdnjama da je farma koka nosilja koja postoji od sedamdesetih godina u Moroviću, državna plantaža droge - navodi Marković.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading