I Milosavljević optužuje Lutovca zbog haosa u Nišu: Ono ne priliči demokratiji

Autor: Tanjug

Vesti

09.03.2020

23:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Član Demokratske stranke Slobodan Milosavljević izjavio je, povodom informacije da je predsednik stranke Zoran Lutovac raspustio gradski odbor u Nišu i da je na toj sednici došlo do oštrog verbalnog sukoba, da ono što se dogodilo u Nišu ne priliči demokratiji.

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Slobodan Milosavljević

Mediji su preneli da je Lutovac tražio od predsednika odbora Miodraga Stankovića da se iščlani iz stranke ili će raspustiti ceo odbor, kao i da je tom prilikom došlo do "teških reči", ucena i pretnji.

- Razgovarali smo četiri sata. Odbor se nije složio sa ucenom koju je IO poslao predsedniku GO Niš, poručeno im je da ''DS ostaje u bojkotu'' - rekao je Milosavljević za Kurir.


Upitan da li je tačna vest da je predsednik IO DS Dušan Kostadinović rekao Stankoviću da je stranka slala špijuna koji je trebalo da ispita da li će ići na lokalne izbore, Milosavljević je rekao da su to priče "rekla - kazala" i da ne priliče DS-u.

- Te reči su iznete u debati, oni su se optuživali ko za koga radi, ali to je nedostojno DS-a - rekao je Milosavljević.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vera

10.03.2020 11:22

Lutovac luta iz greške u grešku.