TAČI BI DA OTCEPI BUJANOVAC, VULIN MU ODGOVARA: Za njegovo stanje medicina je našla puno imena, ali nije našla lek

Autor: Tanjug

Vesti

09.03.2020

20:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izjavu kosovskog predsednika Hašima Tačija da je njegova misija pripajanje Preševa, Bujanovca i Medveđe Kosovu, srpski je ministar odbrane Aleksandar Vulin prokomentarisao kao "ludost", za koju je "razlog" pronašao u Tačijevom strahu od suđenja za zločine OVK.

RepublikaFoto: Tanjug/D. BANDA
Aleksandar Vulin

Tači je, naime, na pres konferenciji danas govorio o sastanku u Vašingtonu s Vučićem uz posredstvo specijalnog izaslanika američkog predsednika za dijalog Ričarda Grenela i kazao da na tom sastanku nije bilo reči o promeni granica, te da njegova misija "ostaje pripajanje Preševa, Bujanovca i Medveđe Kosovu bez promene granica".

- Za njegovo stanje medicina je našla puno imena, ali još nije našla pouzdan lek - prokomentarisao je Vulin u izjavi koju je dostavio medijima. Vulin kaže i da se nada da će se lek za takvu "ludost" jednom pronaći, ali veruje i da će Tači terapiju dobijati u zatvoru, nakon presude za trgovinu ljudskim organima.


- Strah od suđenja za zločine OVK je razlog svih Tačijevih ludosti i pokušaja da izazove nesreću na Balkanu - poručio je Vulin.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vera

10.03.2020 11:30

Oni se ne zaustavljaju već bi da otcepe još teritorija od Srbije i Crne Gore.