ORLIĆ RASTURIO OBRADOVIĆA: Boška zabolelo 50.000 potpisa

Autor: Tanjug

Vesti

06.03.2020

16:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Član Predsedništva Srpske napredne srtanke Vladimir Orlić ocenio je da Savez za Srbiju ne zanimaju izbori i briga za izborne uslove i demokratiju, a jedan od pokazatelja je i "prizivanje državnog udara". Orlić je u tom kontekstu pomenuo da jedan od lidera SzS Boško Obradović kojeg naziva "dežurnim buzdovanom" glasno saopštava ono što "tajkunsko-lopovski" savez sanja i čemu se nada.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Vladimir Orlić

- Večiti lovci u mutnom, navikli da naplaćuju tuđu muku, sada opet traže - da izbora ne bude - rekao je Orlić.

Smatra da je razlog tome to što se "društvo iz Saveza razbežalo iz izmišljenog bojkota", dok je lista "Aleksandar Vučić - Za našu decu" dobila podršku 50.000 građana za jedno popodne.


Ta slika ih je, ocenjuje Orlić, potpuno dotukla, jer "oni nisu u stanju da okupe ni 150 ljudi iz tri grada".

- Odgovor koji je tim putem narod dao na njihovu besomučnu histeriju i pokušaje da se nasiljem dokopaju vlasti, bio je više nego jasan. I tu leži pravi razlog nervoze bivšeg režima. Nema to nikakve veze sa lagarijama o navodnoj brizi za izborne uslove i demokratiju - smatra Orlić.Orlić poručuje da je Srbija danas okrenuta izgradnji svoje budućnosti, razvoju i napretku, što znači, po njegovoj oceni, politici Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke.

- Ova politika čini Srbiju mestom za svu njenu decu, i zato ona dobija snažnu narodnu podršku. Na slobodnim i demokratskim izborima 26. aprila pokazaće se, uveren sam da je ta podrška veća nego ikada - zaključio je Orlić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (29)

Loading
Milasin

06.03.2020 17:20

Obradović nikada neće imati toliku podršku.

Mladen

06.03.2020 17:51

Srbija je danas okrenuta izgradnji svoje budućnosti, razvoju i napretku, što znači, politici Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke.

Mima

06.03.2020 17:55

Pa on 50000 potpisa može samo da sanja.

Milija

06.03.2020 18:11

Obradović može samo da kipti od besa i mržnje.