(VIDEO) Šokantne tvrdnje Milana Vidojevića: Hteli su da izvrše atentat na Putina u Beogradu i optuže Srbiju, iza svega stoji poznati Albanac!

Autor: Republika

Vesti

03.03.2020

17:49

Atentat na ruskog predsednika Vladimira Putina trebao je da se dogodi 17. januara 2019. godine u Beogradu. Dva atentatora, Albanci sa Kosova trebalo je da likvidiraju ruskog predsednika tokom njegovog govora ispred Hrama Svetog Save, a nakon toga, za taj čin trebalo bi da bude optužena Srbija.

youtube.com/Slavija info TV
Milan Vidojević

Ove šokantne tvrdnje izneo je gostujići na jednom "Jutjub" kanalu pisac i publicista Milan Vidojević

Prema Vidojevićevim rečima, iza monstruoznog plana stajao je, kako tvrdi Vidojević, agent MI6 i kosovski političar Kadri Veselji.

Tanjug/AP
Vladimir Putin

- Predviđena su bila dva atentatora. Jedan je trebalo da puca iz snajperske puške, drugi je bio naoružan ručnim bacačem granata, Ideja je bila da se posle pucnja ispale i granate u masu, da bi bili sugurni da je Putin smrtno stradao - navodi Vidojević objašnjavajući da je u Beogradu postojalo "žrtveno jagnje" na koga bi se kasnije svalila krivica.

Međutim, kako ističe Vidojević, 15. januara, dakle dva dana pre nego što će Putin posetiti Beograd, informacija o zaveri je "procurela", a o tome su, tvrdi Vidojević, obaveštene i naše i ruske službe bezbednosti.

Tanjug/AP
Kadri Veselji

- Čovek koji je bio koordinator ovih aktivnosti je Kadri Veselji povukao je nalog za atentat. Deset miliona dolara koji su bili predviđeni kao nagrada atentatorima, Veselji je iskoristio da sazna ko je taj od koga je procurela informacija o atentatu - dodaje Vidojević.

- Nažalost, kad imate deset miliona dolara možete i u ruskom vojnom vrhu da saznate ovakve informaciju, i nažalost, taj čovek više nije živ - zaključio je Vidojević.

Šta je sve Vidojević rekao o ovoj temi možete pogledati u video snimku počevši od 20.44.

 

 

Komentari (0)

Loading