Vučić završio posetu Americi: Bez SAD ne možemo da sačuvamo našu decu

Autor:

Vesti

03.03.2020

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je završio posetu SAD-u nakon koje je izvesno da je ova moćna sila promenila svoj odnos prema našoj zemlji, ali da istovremeno moramo biti oprezni i da shvatimo naše mesto u svetu kao i našu snagu.

RepublikaFoto: instagram.com/buducnostsrbijeav
Aleksandar Vučić tokom posete SAD

Sa ovim zaključkom Vučić je završio svoju zvaničnu posetu Sjedninjenim američkim državama.

Na Instagram profilu "budućnostsrbijeav", predsednik Srbije je napisao da bez dobri odnosa sa SAD-om nije moguće brinuti o Srbiji, ojačati ekonomiju i "sačuvati otadžibnu i našu decu".

- Da li Amerika Srbiju gleda drugačijim očima nego što su nas gledali pre nekoliko godina ili decenija? To je neuporedivo. Mi moramo da razumemo koje je naše mesto u svetu, da znamo koliki smo i kolika nam je snaga ekonomije i da dobro postavimo naše ciljeve. Da se ne zalećemo kao što smo se ranije zaletali. Da ne pravimo velike greške, kao što smo to ranije činili. Da brinemo o svojoj otadžbini, da čuvamo decu i da brinemo o svojoj budućnosti, ali bez prijateljskog odnosa Amerike prema Srbiji, bez toga da imamo Ameriku na svojoj strani, na strani budućnosti Srbije, plašim se da to nije moguće." - Predsednik Vučić završio je posetu SAD - napisao je Vučić.

 

 

Tokom posete SAD, predsednik Srbije je imao brojne susrete na kojima je glavna tema bila Kosovo, a takođe se obratio i na samitu Američko-izraelskog komiteta za javne poslove (AIPAC).

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (19)

Loading
Milasin

03.03.2020 15:09

Deca su naša budućnost,moramo misliti i sačuvati ih.

Rile

03.03.2020 15:14

Imati Ameriku za saveznika je jako bitno za bolju budućnost Srbije.

Ana

03.03.2020 15:22

Za nasu decu i sve buduce generacije jako je bitan odnos Srbije i SAD.

Ana

03.03.2020 15:23

Samo sa ovim realnim ocekivanjima nasa zemlja moze napredovati i imati mogucnost napredka.