Vučić posle sastanka sa Tačijem: Zaboravite da ćemo da prestanemo sa kampanjom za povlačenja priznanja

Autor: Tanjug

Vesti

02.03.2020

22:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se iz Vašingtona nakon sastanka sa Hašimom Tačijem kojem su prisustvovali i Ričard Grenel i Robert O'Brajan.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Aleksandar Vučić

- Sa njihove strane bili su Tači i Čolaku, sa moje strane Jović i ja. Čekamo ukidanje taksi da bismo mogli da razgovaramo o suštinskim stvarima. Ja sam i danas najavio i ponavljam, koliko već sutra videćete nova povlačenja priznanja. U Briselu sam pet stotina puta ponovio: Ljudi, vi nemojte da se organizujete za različite Međunarodne organizacije, nemojte da nas terate da povlačimo naše kapacitete i mi ćemo bar privremeno da stanemo da kampanjom povlačenja priznanja - rekao je Vučić.

Predsednik je ponovio da Srbija mora da zna gde joj je mesto u odnosu na Ameriku.

- Mi smo mnogo mali, oni su veliki, ali važno je da gajimo dobre odnose. SAD su promenile odnos prema Srbiji, ne možete da verujete koliko su ovi razgovori koje sam ovde imao bitni za nas - naglasio je Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (56)

Loading
Mrmot

03.03.2020 08:16

Srbija mora da nastavi sa borbom za naše interese. Priština mora da povuče takse i počne da primenuje potpisano.

Jeca

03.03.2020 08:40

Nema ni razloga za tim.

Dara

03.03.2020 08:41

Mnogo je dobro za našu zemlju da je došlo do ovog poziva, da se naš predsednik sastao sa važnim ljudima i predstavio našu zemlju i naše probleme.

Mara

03.03.2020 08:41

Mi smo mnogo mali, oni su veliki, ali važno je da gajimo dobre odnose sa SAD koja je znatno promenila svoj odnos prema Srbiji.