Stojković: Đilasovi puleni potpuno pogubljeni!

Autor: beograd.sns.org.rs, Republika

Vesti

02.03.2020

18:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U svom patetičnom pokušaju da izrežiraju incidente tokom vikenda na Vidikovačkoj pijaci u Rakovici i da privuku bilo kakvu pažnju, kako sami kažu za sebe Đilasovi loši glumci su se potpuno pogubili, navela je u saopštenju, članica Glavnog odbora Srpske napredne stranke i narodna poslanica Dušica Stojković.

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Dušica Stojković

Stojković je dodala da su oni danas potvrdili da se fakat radi samo o lošoj glumi i još lošijoj režiji.

- Tako je juče u saopštenju Đilasove Stranka slobode i pravde, Maja Gavrilović, bila ta koja je navodno pretila ženi da će je prijaviti policiji jer ima mišljenje, dok je danas u izjavi Đilasove perjanice Marka Bastaća, Nataša Nikolić, pretila ženi da će zvati policiju jer ne podržava Srpsku naprednu stranku i ima svoje mišljenje - navela je Stojković.

Kako kaže, jedina istina je zapravo da niti je ko pretio, niti je ko zvao policiju, već Đilasovi puleni toliko izmišljaju da ne znaju više kud udaraju.

- Očigledno i dalje ne mogu da prihvate činjenicu da ih je narod prozreo, i da nemaju podršku građana, jeftinom demagogijom i lošom glumom pokušavaju da privuku pažnju, ako već ne kod građana, onda kod svog gazde Đilasa - rekla je Stojković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading