Veliki tata Edi Rama iskritikovao starijeg sina Ramuša: Sram te bilo, ne smeš da napadaš Aljbina!

Autor: kosovo-online.com, republika.rs

Vesti

01.03.2020

13:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Albanski premijer Edi Rama ocenio je danas kao besramne napade bivšeg kosovskog premijera Ramuša Haradinaja na aktuelnog predsednika kosovske vlade Aljbina Kurtija.

Ramuš Haradinaj i Edi Rama

Kako prenosi Kosovo onlajn, Rama je na svom Tviter nalogu ocenio da Kurti može biti sve, ali nikada sluga Srbije.

- Besramno je Ramuš počeo da napada Aljbina Kurtija! Aljbin može biti sve, ali nikada sluga Srbije! Voleo bih da niste podlegli napadima zbog smanjenja taksi, koje su uništile medunarodni ugled Kosova i Srbiju prikazali kao žrtvu u očima sveta - napisao je Rama.

 

 

 

U odgovoru Rami Haradinaj je ocenio da je reakcija albanskog premijera razumljiva, jer mu je "blokirao plan o podeli Kosova".

- Frustracija Edija Rame mnome je razumljiva. Znam da ne može da mi oprosti što sam osujetio velikosrpski plan. Edi Rama, nakon povratka iz Moskve ne gubi vreme, nego sprovodi Lavrovljeve savete - napisao je Haradinaj na Fejsbuk nalogu.

 

 

Dodao je da ima nekoliko saveta za Kurtija u vezi s Ramom i taksom od 100 odsto na srpske proizvode.

"Želim da premijer Aljbin Kurti nastavi svoj put blokiranja puta Edija Rame i drugih radi podele Kosova i osnaživanja Srbije i Rusije u našem regionu, držeći taksu do konacnog ugovora o priznavanju", rekao je Haradinaj, prenosi Kosovo onlajn.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading