U finišu kampanje i neopredeljeni će izabrati SNS: Jugović uveren u ubedljiv trijumf na izborima

Autor: Tanjug

Vesti

29.02.2020

17:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Član Glavnog odobora Srpske napredne stranke (SNS) Bratislav Jugović izrazio je danas uverenje u pobedu naprednjaka na izborima u Beogradu i dodao da će građani na taj način pokazati da je Beograd slobodarski grad i da ne žele da budu vlasništvo tajkuna.

RepublikaFoto: youtube.com/Jutarnji Program TV HAPPY
Bratislav Jugović

Porast broja birača SNS-a u Beogradu biće reakcija na propagandu protiv Aleksandra Vučića i Nebojše Stefanovića, rekao je Jugović u saopštenju za javnost.

Nesporno je da, kako navodi, postoji veliki broj birača koji će izaći na izbore, ali su još neopredeljeni za koga će glasati.


- U finišu kampanje većina tog dela biračkog tela izabraće SNS. To pokazuje da građani Beograda i Srbije Aleksandra Vučića doživljavaju kao pouzdanog partnera u ostvarenju poduhvata da Srbija bude jedina zemlja na Balkanu u kojoj mladi planiraju uspehe u svojoj sredini - rekao je Jugović.

Prema njegovim rečima, SNS će osvojiti više glasova u apsolutnim brojevima u Beogradu nego što to opoziciona javnost predviđa.

- Nove generacije s pravom glasa su nova snaga SNS u Beogradu. Rezultati će bez sumnje biti pokazatelj da je Beograd slobodarski grad i da Beograđani ne žele da budu vlasništvo Ðilasa, Šolaka i Miroslava Miškovića - rekao je Jugović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading