Anđelković: Đilasu odgovara da postepeno preuzme DS

Autor: Republika

Vesti

28.02.2020

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Politički analitičar Dragomir Anđelković ocenjuje za Srpski telegraf da lideru SzS Draganu Đilasu odgovara da postepeno preuzme DS.

RepublikaFoto: Public
Dragomir Anđelković

- Mnogima u DS predstavlja ogroman problem bojkot jer je to stranka koja je dugo na ovaj ili onaj način involvirana u sistem i veliki broj odbornika, poslanika i drugih funkcionera je navikao na sistem sa svim onim što on nosi, počev od finansija do raznih drugih pogodnosti. Bojkot bi ih pak gurnuo u jako tešku poziciju jer nemaju druge finansije, dok Đilas ima resurse da održi partiju i pomogne delu DS koji mu je blizak. Logično je zato da unutar DS postoje velike nesuglasice po pitanju bojkota jer ih on svakako upućuje na potpunu zavisnost od Đilasa, što mnogi pak ne žele da prihvate - objasnio je Anđelković.

Podsećamo, haos kod demokrata ne prestaje. Posle odluke statutarne komisije da poništi sve odluke stranačkog šefa Zorana Lutovca, njegovi najbliži saradnici poput Saše Paunovića, koji je zamenik predsednika DS, već ugovaraju transfere u Stranku slobode i pravde, koju je napravio Dragan Đilas.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading