Ljiljana Smajlović oduvala Đilasovce: Izlaze na izbore samo tamo gde mogu da ih dobiju

Autor: Republika

Vesti

24.02.2020

13:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novinarka i nekadašnja urednica lista Politika Ljiljana Smajlović komentarisala je danas gostujući na TV Prva principe političkog delovanja dela opozicije okupljenog oko Saveza za Srbiju na čijem je čelu Dragan Đilas.

RepublikaFoto: printscreen/N1
Ljiljana Smajlović

- Desilo se ono što smo i očekivali, da će oni izaći na izbore tamo gde misle da mogu da ih dobiju. Meni je bila zanimljiva njihova definicija slobodnih medija. Slobodni mediji su naši mediji, oni koji za nas navijaju. I tamo gde imamo naše medije i gde imamo šanse da pobedimo, mi ćemo izaći na izbore - rekla je Ljiljana Smajlović.

Kako kaže, postoje bolji i lošiji mediji, ali to ne znači da su neki mediji slobodni samo zato što su naklonjeni opoziciji.

- Takva situacija izaziva duboke neuroze kod birača. Iz Saveza za Srbiju poručuju: "mi nećemo da izađemo na izbore iz principijelnih razloga" ali imamo potpuno druge principijelne razloge tamo gde hoćemo da izađemo na izbore. Te činjenice je jako teško pomiriti. Ja sam protiv teze "ako ne možemo da dobijemo izbore, onda ćemo reći da su izbori nelegitimni i da je potrebna vaninstitucionalna smena vlasti - istakla je Smajlović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading