Stefanović se sastao sa Čen Bo i izrazio podršku kineskom narodu: Srbija je spremna da pruži svu neophodnu pomoć!

Autor: Republika

Vesti

24.02.2020

10:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović sastao se danas sa Čen Bo, ambasadorom Narodne Republike Kine, sa kojom je razgovarao o saradnji dve države u oblasti unutrašnjih poslova, ali i o aktuelnoj situaciji u vezi koronavirusa.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Današnji sastanak kineske ambasadorke Čen Bo i ministra Nebojše Stefanovića

Čen Bo je upoznala Stefanovića sa merama koje Kina trenutno preduzima u borbi protiv širenja epidemije koronavirusa, naglasivši da je došlo do poboljšanja situacije.

Ministar Stefanović je još jednom izrazio podršku kineskom narodu i svima koji se bore protiv ove opake bolesti i rekao da je Srbija spremna da pruži svu neophodnu pomoć.

Stefanović i Bo su razgovarali o konkretnim koracima koji će biti preduzeti u narednom periodu u cilju potpisivanja sporazuma o međusobnom priznanju vozačkih dozvola.

Ministar je još jednom poručio da će Ministarstvo unutrašnjih poslova nastaviti da sprovodi odgovarajuće bezbednosne mere u okviru inicijative „Pojas i put“.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading