SUMANUTA POLITIKA, SUMANUTE KRITIKE: Đurić žestoko uzvratio SZS, evo šta im je poručio

Autor: Tanjug

Vesti

23.02.2020

19:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik SNS Marko Ðurić ocenio je da je Savez za Srbiju danas učinio nesvakidašnji podvig kritikujući istovremeno predsednika Aleksandra Vučića zbog toga što sa građanima deli informacije o važnim državnim pitanjima, a onda i zbog toga što o istim tim pitanjima ne diskutuje dovoljno u javnosti.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Marko Đurić

- Kritike Saveza za Srbiju su kontradiktorne i sumanute, kao što je sumanuta i politika te neprincipijelne koalicije - saopštio je Ðurić.

Ističe da je predsednik Vučić, svoja očekivanja kada je reč o pritiscima povodom Kosova i Metohije, izneo zato što građani zaslužuju da znaju sa kakvim se iskušenjima naša država suočava na međunarodnom planu, i to je potez odgovornog državnika koji uvažava i poštuje svoje sugrađane.


Za razliku od stranaka i političara okupljenih u Savezu za Srbiju, koji su Srbiju svojevremeno doveli na prag članstva u NATO, bez da su ikada išta pitali građane na tu temu, naša politika je transparentna kada je reč o svim ključnim državnim i nacionalnim pitanjima, kaže funkcioner SNS.

- Kao što je politika stranaka Saveza za Srbiju bila jedna velika laž i obmana građana Srbije, tako je lažna i njihova briga za Kosovo i Metohiju, jer koliko su brinuli svedoči i to što su na jednostrano proglašenu nezavisnost Kosova reagovali saopštenjem, i što su učinili sve da Prištini pomognu da tu samoproglašenu nezavisnost učvrsti, što i danas nastavljaju da čine - zaključio je Ðurić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (14)

Loading
Hedona

23.02.2020 20:23

SZS je jedno veliko zlo, koji se urtačio sa Sorošem i želi sukobe u Srbiji i regionu.

Odgovori 13 0
M Novosel

24.02.2020 06:11

@Hedona - Hedona:Mi smo to zlo smenili na izborima 2012. godine i verujem da nam se više nikada neće povratiti.

Danica

23.02.2020 21:29

Sta ocekivati od Saveznika koji vode politiku testera, haosa, lazi i pretnji! Oni se savijaju kako vetar duva samo ako od toga mogu da izvuku neku korist.

Adam

23.02.2020 21:47

SzS bolje da ćuti i ne priča ništa ako nema šta pametno da kaže! Njihove budalaštine su prevazišle granicu i više nikome nisu interesantni!