Izblamirali se, pa sad upiru prstom jedni u druge: I Tači krivi Vljoru za skandal sa Jamajkom!

Autor: kosovo-online.com

Vesti

21.02.2020

11:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle negiranja ministarke spoljnih poslova Jamajke Kamine Džonson Smit da je ta zemlja priznala nezavisnost južne srpske pokrajine, iz kabineta samozvanog predsednika ove terorističke tvorevine Hašima Tačija, koji je prvi objavio vest o "priznanju Kosova" na Tviteru, odgovorili su da ih je Vljora Čitaku, ambasadorka u zemlji sponzoru terorista, Sjedinjenim Američkim Državama, obavestila o priznanju i da se za druge informacije obrate Ministarstvu spoljnih poslova.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Eh, Čitaku Vljora, lagati nije lepa fora: Hašim Tači nezadovoljan ambasadorkom u SAD-u

- Kancelarija predsednika Kosova zvanično je obaveštena sinoć od strane ambasadorke Kosova u Vašingtonu Vljore Čitaku o priznanju države Jamajke. Ambasadorka je isto obaveštenje poslala Kancelariji premijera i ministru spoljnih poslova. Predsednik je to saopštenje javno objavio putem svog Tviter profila. Za dodatne informacije obratite se Ministarstvu spoljnih poslova - navedeno je u odgovoru kancelarije za medije u predsedništvu listu Gazeta Ekspres.

Vest o priznanju kosovske nezavisnosti od strane Jamajke pozdravili su sinoć svi čelnici Kosova.

Ako se nezadovoljstvu takozvanog predsednika južne srpske pokrajine doda i to da su članovi takozvane skupštine Kosova besno reagovali na obmanu od strane Vljore Čitaku, tražeći čak da ona bude otpuštena sa mesta ambasadora, očito da je teroristima prekipelo što su sebi zabili još jedan autogol...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading