Oslobođen prijatelj i saradnik ministarke Mihajlović: Poledica se vratio na posao!

Autor: Mediji, Republika

Vesti

19.02.2020

14:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miodrag Poledica, državni sekretar Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, koji je početkom februara uhapšen sa još četiri osobe zbog sumnje da je zloupotrebio službeni položaj, samo nakon dve nedelje od hapšenja vratio se na posao, prenose mediji.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Miodrag Poledica

- Poledici je bila izrečena mera zabrane prilaženja, sastajanja i komuniciranja sa svedocima koji su zaposleni u tom ministarstvu i "Infrastrukturi Železnice" i posećivanje određenih mesta, to jest prostorija Ministarstva u kojem je zaposlen. Međutim, ta mera je u međuvremenu ukinuta, pošto su saslušani svedoci i on se nakon proteklih praznika ekspresno vratio na posao - prenose izvori koji su upućeni u detalje slučja.

Miodrag Poledica je i pre hapšenja imao nedvosmislenu podršku Zorane Mihajlović koja je na društvenim mrežama postavljala fotografije sa njim.

RepublikaFoto: Instagram/zorana_dpm
Fotografija sa Instagram profila Zorane Mihajlović

- Prijatelj. Saradnik - kratko je napisala ona uz fotografiju.

Mediji prenose da je Mihajlovićeva srdačno dočekala Poledicu, a nakon toga su zajedno ušli u zgradu vlade.

- Poledica je u Vladu stigao oko 13 sati. Ministarka ga je dočekala ispred zgrade, a u kabinetu su bili i svi ostali pomoćnici i državni sekretari iz ministarstva saobraćaja. Bilo je je i aplauza i suza... - prenosi izvor koji je prisustvovao događaju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading