Ako koza laže, rog ne laže: Handanović raskrinkao prevrtljivog Obradovića!

Autor: Republika

Vesti

17.02.2020

14:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktor CEBEF-a i član Glavnog odbora Srpske napredne stranke Damir Handanović komentarisao je na društvenoj mreži Tviter ograđivanje Boška Obradovića od Sibina Vukadinovića, koji je istakao da oni već duže vreme nisu bliski saradnici, istovremeno ne osuđujući strahotne napade na ćerku predsednika Srbije Aleksandra Vučića od strane čoveka koji ima očito ozbiljne probleme.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Damir Handanović

- Boško, nemoj da se pereš i da lazeš. Vidimo da ti je ovaj bolesnik Sibin vrlo blizak saradnik, bio je tvoj stalni gost na konferencijama za novinare. Umesto što se neuspešno ograđuješ, budi čovek i jasno i nedvosmileno osudi. Sramoto! - navodi Handanović u Tvitu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (16)

Loading
Mrmot

17.02.2020 14:44

Sve su to Boškovi kadrovi pa onakvo ponašanje i ne treba da nas čudi...

Tijanan

17.02.2020 14:45

Upravo tako. I da Bosku nije trenutno blizak,to zlo od coveka je usvojilo Boskove fasisticke metode pretnji,nasilja,uvreda!

Savo

17.02.2020 14:47

Obradovic nema ni sramote ni obraza isto kao Vukadinovic.Zato se jasno i ne ogradjuje od njega.

Zoka

17.02.2020 15:20

Vukadinovic je blizak saradnik Obradovicu, to se vidi, ne znam zasto ima potrebu to da krije kad je ocigledno. A sto ga nije osudio to znaci da mu ne smeta sta je njegov saradnik objavio. Uzasno