Zobenica: Opozicija u Srbiji se svodi na tragikomediju!

Autor: pink.rs, Republika

Vesti

16.02.2020

18:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Damir Zobenica, član Predsedništva SNS, izjavio je da je jedna od najboljih stvari koja se desila Srbiji otvaranje auto-puta Miloš Veliki i dodao da čak i to smeta političkim oponentima vladajuće stranke, što prevazilazi sve mere.

Foto: printscreen/TVPink
Damir Zobenica

- Bojim se da živimo u takvoj realnosti da ovo prevazilazi sve mere. Mislim da smo mi jedina država na svetu, iz mog ugla, koja ima društvo takvo da politički oponenti aktuelne vladajuće većine osporavaju sve. Osporavaju čak i izgradnju velikih infrastrukturnih projekata – rekao je Zobenica u emisiji Kontravizija autora i voditelja Lava Grigorija Pajkića.

Zobenica je rekao da oni ne osporavaju samo auto-puteve, već i druge važne projekte.

- Dakle, 350 kilometara auto-puta je izgrađeno za vreme Vučića, to je onoliko koliko nije nikada u istoriji pre toga izgrađeno i to nije dovoljno da bar za taj segment rada vlasti kažu "Svaka vam čast, stvarno su neverovatni i tuneli i putevi, vijadukti i sve ostalo" – kazao je Zobenica.

Prema njegovim rečima, sada kada se vidi kako izgleda Beograd na vodi, mnogo je manje negativnih komentara.

- Video sam jedan klip na internetu koji govori o tome koliko je Dragan Đilas hvalio projekat Beograd na vodi i koji je pokušao da implementira ono što smo uspeli sad kao Srpska napredna stranka. Ne samo Beograd na vodi, nego i fontanu na Slaviji – rekao je Zobenica i podsetio na konferenciju za novinare koju je Đilas održao na mestu gde je sada fontana, kada je najvljivao sve što je SNS uspeo i da uradi.

Zobenica kaže da Srbi kao nacija imaju kratko pamćenje i da je zbog toga potrebno da SNS podseća na ono što je činjeno i govoreno od strane opozicije koja je nekada bila vlast.

 

 

- Ne radujem se što se bavim politikom u vreme kada se opozicija svodi na jednu komediju ili tragikomediju. To nije dobro za jedno društvo, bilo bi dobro da u opoziciji imamo ozbiljnije ljude, da imamo ljude koji nemaju mrlje – naveo je Zobenica.

Kako dodaje, teško je saslušati kritiku od ljudi koji su uništili i opljačkali Srbiju i ponizili srpski narod.

Zobenica povodom bojkota izbora od strane dela opozicije kaže da je dosta stvari u Srbiji paradoksalno i da se ne mogu precizno definisati, kao i da ne postoji situacija da neko u isto vreme bude na dva mesta.

- Pokret 1 od 5 miliona nesumnjivo je formiran od strane Dragana Đilasa i njegovih tajkuna, a oni u isto vreme bojkutuju i ne bojkotuju izbore. Sada meni nije jasno da li Đilas gura ove klince da bi uništio postojeće stranke nastale od DS-a – upitao je Zobenica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading