Maja Gojković osudila uvrede na račun ćerke predsednika: To je nedopustivo!

Autor: Tanjug

Vesti

16.02.2020

09:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednica Skupštine Srbije i parlamentarnog Odbora za prava deteta Maje Gojković najoštrije je osudila kao "bolesne i monstruozne" uvrede koje je ćerki predsednika Aleksandra Vučića uputio Sibin Vukadinović, za koga se navodi da je saradnik lidera Pokreta "Dveri" Boška Obradovića.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Maja Gojković

- Najoštrije osuđujem bolesne i monstruozne uvrede koje je saradnik narodnog poslanika Boška Obradovića uputio kćerki predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Ovakve izopačene uvrede su nedopustive, prelaze sve granice političke borbe, i svaki pristojni čovek mora da ih osudi - istakla je u saopštenju za javnost Maja Gojković.

Ona je izrazila uverenje da "politika izazivanja nasilja, pretnji, mržnje i gnusnih uvreda, koja ne preza ni od napada i iživljavanja nad decom, a koju promovišu saradnici i pristalice Boška Obradovića i Dragana Ðilasa", nije politika koja može da ima podršku građana Srbije.

- Građani naše zemlje žele pristojnu državu koja se razvija i napreduje, društvo u kojem će svako dete biti bezbedno i zaštićeno - zaključila je predsednica Skupštine Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Brka

16.02.2020 12:43

Slađa Petrušić deportovana iz Srbije zbog pretnji Milomiru Mariću. A zbog pretnji predsedniku i njegovoj porodici nikome ništa. Ni kazne kod sudija za prekršaje. Zašto im se to ne sankcioniše?

Lane

16.02.2020 17:33

Šta je ovim ljudima iz Dveri?Ima li kod njih kakvog poštovanja prema ljudima i deci ?

Lina

16.02.2020 17:51

Bolesnike u zatvor.