MINISTARKA NELA KUBUROVIĆ: Monstruozne poruke kriminalnih i bolesnih umova

Autor: Tanjug

Vesti

15.02.2020

22:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Monstruozne poruke pripadnika Obradovićevog, Ðilasovog i Jeremićevog klana govore samo kolika mržnja i zlo dolazi iz njihovih kriminalnih i bolesnih umova, izjavila je članica Predsedništva SNS Nela Kuburović.

RepublikaFoto: Tanjug/Sava Radovanović
Nela Kuburović

- Poziv na silovanje maloletne devojčice, bez obzira čija je to ćerka, nije samo za osudu svih normalnih ljudi, nego alarm nadležnim institucijama da se radi o vrlo opasnom i bolesnom čoveku - rekla je Kuborović za Tanjug povodom uvreda na račun Vučićeve ćerke koje je na tviteru objavio Sibin Vukadinović.

Kuburović kaže da je ovo još samo jedan u nizu skandaloznih i opasnih pretnji koje se upućuju predsedniku Aleksandru Vučiću i njegovoj najbližoj porodici od onih koji, kako navodi, svakim danom sve više pokazuju za kakvu Srbiju se zalažu - kriminala, silovatelja i mrznje.

- A poruka takvima je samo jedna: stidite se! Stidite se svojih sramnih i odvratnih reči i postupaka, jer ne postoji opravdanje ili izgovor za reči koje su danas napisane - navela je Kuburović.


Poručila je da građani Srbije dobro vide ko je šta u njihovoj drzavi, ko se bori za normalan zivot i bolju budućnost naše dece, i ko neće dozvoliti da Srbiju ponovo okupiraju politički fašisti i tajkuni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Žika

16.02.2020 13:54

Zašto ne podnosite prijave za prekršaje ili krivične prijave? Počinjen da sumnjam u istinitost Vaših reči.