Vesić o verbalnom napadu na Vučićevu ćerku: Ovakve reči pristojan čovek ne može da ponovi!

Autor: Republika

Vesti

15.02.2020

15:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Današnja morbidna poruka koju je javno uputio Sibin Vukadinović, najbliži saradnik fašiste Boška Obradovića i njegov verni pratilac pokazuje kakva je politika fašista iz Dveri", izjavio je danas zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.

RepublikaFoto: Republika
Goran Vesić

Povodom uvreda koje je na Tviteru objavio Sibin Vukadinović, za koga pojedini mediji navode da je blizak Obradovićev saradnik, Vesić je u objavi na Fejsbuku naveo da je to "politika Boška i njegovih saradnika iz Dveri".

- Pretnje silovanjem, prebijanje novinara i morbidne pretnje da će ih seći motornim testerama, upadi u državne institucije, skrnavljanje državne zastave - to je politika srpskog fašiste Boška Obradovića - naveo je Vesić i dodao da je "Vukadinović prošle nedelje bio u Prvom osnovnom sudu na ročištu".

- Zajedno sa desetak gorila čuvao je fašistu Boška, lošu repliku Dimitrija Ljotića, u sudu - konstatovao je zamenik gradonačelnika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Natasa

16.02.2020 06:55

Opozicija treba da se stidi svojih postupaka...