Ostao veran Đilasu! Bastać ne izlazi na izbore

Autor: Tanjug

Vesti

12.02.2020

18:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik opštine Stari grad i predsednik Gradskog odbora Stranke slobode i pravde Marko Bastać objavio je večeras da će bojkotovati lokalne izbore na toj opštini.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Bastać i Đilas

- Iako su prethodne tri rečenice apsolutno istinite, istina je i da bojkotujemo izbore na Starom gradu. Možda je ova odluka loša kratkoročno za građane Starog grada, ali je svakako dobra za Srbiju - rekao je Bastać u video klipu koji je objavio na tviteru kao zaključak.

Bastać je ranije u video klipovima objavio da nije potpisao Sporazum sa narodom i da bi jedino u toj opštini sigurno mogli da pobede.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (26)

Loading
MArko

12.02.2020 19:33

Očigledno da je testirao svog gazdu, pa je ovaj dreknuo na njega, možda zapretio šamarom i on je brže bolje pustio plan B video. Da ovaj nije reagovao išao bi u etar video sa IDEMO NA IZBORE.

Milica

12.02.2020 19:54

Do izbora još će Marko Bastać menjati svoj stav. Jer ni on sam nije u stanju da definitvno odluči, vreme će pokzati sve.

Milica

12.02.2020 20:07

Svedoci smo da u SzS vlada sveopšti haos i rasulo.

Kene

12.02.2020 20:25

Ko je Bastać?