Marjanović o Jovanovićevim optužbama za Savski nasip: Bivša vlast davala dozvole za splavove

Autor: Republika

Vesti

12.02.2020

17:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radoslav Marjanović, zamenik šefa odborničke grupe SNS-a u Skupštini grada Beograda kritikuje Nikolu Jovanovića zbog toga što za problem Savskog nasipa i Savskog priobalja optužuje aktuelnu gradsku vlast, te tvrdi da ona nije izdala ni jednu dozvolu niti saglasnost za objekte koji se nalaze u reonu vodozaštite.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Radoslav Marjanović

- Neverovatno je da Jovanovićev šef optuži trenutnu gradsku vlast za Ðilasovu zaostavštinu, to vam je kao kada neko polomi prozor pa se onda žali drugome na promaju - naveo je Marjanović u saopštenju koje je informativna služba SNS dostavila medijima.

Marjanović kaže je gradska firma Beograd vode u vreme dok je Đilas bio gradonačelnik davala dozvole i saglasnosti za postavljanje objekata i splavova u reonu Savskog nasipa, kao što je upravo Đilas ukinuo odluku da splavovi plaćaju dažbine gradu, a čime je Grad Beograd na gubitku svake godine više od 180 miliona dinara.

 

 

- Još jednom se pokazalo da Savez za Srbiju nema nikakvu politiku niti plan sem da pokušava da manipuliše i obmanjuje javnost napadajući gradsku vlast Srpske napredne stranke za probleme koje je njihov šef Dragan Ðilas napravio - naveo je Marjanović.

Šef odbornicke grupe Saveza za Srbiju u Skupštini Beograda Nikola Jovanovic predao je danas gradskom sekretaru za inspekcijske poslove zahtev kojim traži da se poštuje zakon i da budu podnete krivične prijave protiv onih koji uzurpiraju Savski kej i Savski nasip.

On je novinarima kazao da su vlasnici divljih vikendica i splavova Beograđanima "oteli obalu Save" i to uz "podršku gradskih vlasti".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
masa

12.02.2020 18:15

Opozicija je tad radila sve sto ne treba kao i sada sto rade.

Odgovori 15 0
jana

12.02.2020 18:36

Dosta je vise vadjenja kestenja iz vatre. Posle prethodne vlasti je ostalo toliko neresenih pitanja da je prosto ocigledno da ne moze da jedan popravi nesto sto je mnogo njih pre toga uprskalo.

miki

12.02.2020 19:19

pokazalo se da Savez za Srbiju nema nikakvu politiku niti plan sem da pokušava da manipuliše i obmanjuje javnost

Mala plava

12.02.2020 22:18

Zasipanjem laži SzS samo sebe jos vise zatrpava politicki i belezi nepostojanost i nepodrzanost.