Ministar Vulin: Tresla se gora, rodio se štrumpf

Autor:

Vesti

10.02.2020

09:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlast u Crnoj Gori ne bira sredstva da se po svaku cenu dodvori EU I NATO-u izmišljajući napade Srbije na Crnu Goru, kako bi se naša država stavila u što lošiji kontekst, ne mareći na taj način za svoje građane koji danima protestuju širom zemlje protiv ugnjetavanja srpstva i svega što je srpsko!

RepublikaFoto: Tanjug/D. BANDA
Aleksandar Vulin

S tim u vezi, ministar Aleksandar Vulin izjavio je da Srbija nema apsolutno nikakav uticaj na aktuelna dešavanja u Crnoj Gori, da su se građani sami organizovali i da je ovo još jedan neuspeli pokušaj režima Mila Đukanovića da načini štetu Srbiji, u stvari čineći štetu samo sebi.

- Iz plime reči i oseke dokaza u odgovoru ministra odbrane Crne Gore Predraga Boškovića vidimo da nema ni najmanje sumnje da Srbija niti pokreće niti je pokretala ni jednu jedinu aktivnost koja bi mogla da se tumači kao hibridna pretnja prema Crnoj Gori.

Pročitali smo da je ime Srbije samo po sebi pretnja, a prirodna vezanost Srba u Crnoj Gori za Srbiju razlog da se poziva na NATO povelju.

- Osim imena Srbije nije bilo drugih bitnih razloga da se traži pomoć moćnih saveznika u odbrani Crne Gore -  rekao je ministar odbrane Aleksandar Vulin odgovarajući crnogorskom ministru Boškoviću koji je izjavio da "svedočimo nezapamćenoj, veoma intenzivnoj kampanji napada na Crnu Goru od strane Srbije sa svih nivoa" kao i da sa "NATO partnerima razgovaraju u kontinuitetu o svim izazovima kada je Crna Gora u pitanju .

- Tresla se gora rodio se štrumpf. I nadalje hibridi semenskog kukuruza ostaju jedina hibridna pretnja koja u Crnu Goru stigne iz Srbije - rekao je ministar Vulin. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Stršljen

10.02.2020 09:17

Pa ti si se sa Milom svojevremeno preko "JULA"družio,provodio,uživao i koristio dobrobit ovog naroda.