Azdejković: Kad Sergej vozi svi se mole bogu

Autor: Republika

Vesti

09.02.2020

20:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon poslednje saobraćajke, Sergej Trifunović postao je hit na društvenim mrežama. Njegove vozačke sposobnosti slikovito su opisane u vicu koji je Predrag Azdejković podelio na društvenim mrežama.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ/D. KUJUNDŽIĆ
Predrag Azdejković / Sergej Trifunović

- Umrli pop i Sergej Trifunović i došli kod Svetog Petra. Krene pop prvi, a Pera ga zaustavi: "Sergej, hajde ti prvi prolazi u raj!" Pop ljuto upita: "Zašto on da ide pre mene, pa ja sam svešteno lice"? "Zato, pope, što ti, gde god da propovedaš, svi spavaju, a on kada vozi, svi se mole bogu" - tvitnuo je Azdejković.

Podsećamo, u noći između subote i nedelje na auto-putu Beograd - Novi Sad kod Starih Banovaca u pravcu Novog Sada Trigunović se zakucao svojim džipom marke audi Q2 u fijat koji je išao ispred njega.

Na lice mesta su došli lekari Hitne pomoći iz Starih Banovaca, koji su nakon pregleda vozača fijata Srđana Sekulovića (44) iz Beograda, koji se žalio na povrede, uputili na dalje pretrage u dom zdravlja. 

Ovo je druga nesreća koju je izazvao Trifunović za manje od mesec dana.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading