Miletić o Sergejevoj opasnoj vožnji: Do sada je imao sreće, ali...

Autor: Republika

Vesti

09.02.2020

18:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako Srpski telegraf saznaje, u 3.20 u noći između subote i nedelje na auto-putu Beograd - Novi Sad kod Starih Banovaca u pravcu Novog Sada lider Pokreta slobodnih građana zakucao se svojim džipom marke audi Q2 u fijat koji je išao ispred njega.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ/printscreen/N1
Milan Vujanić / Sergej Trifunović

Na lice mesta su došli lekari Hitne pomoći iz Starih Banovaca, koji su nakon pregleda vozača fijata Srđana Sekulovića (44) iz Beograda, koji se žalio na povrede, uputili na dalje pretrage u dom zdravlja.

- Ne mogu da govorim o tome ko je kriv jer ne znam sve činjenice ove nezgode. Ali s obzirom na to da Sergeju ovo nije prvi put da se zakuca u drugo vozilo, rekao bih da je on nepažljiv vozač. Do sada je imao sreće, a ovo bi trebalo da shvati kao ozbiljno upozorenje i opomenu da se uozbilji za volanom - kaže profesor Saobraćajnog fakulteta Milan Vujanić.

Ovo je druga nesreća koju je izazvao Trifunović za manje od mesec dana. Podsećamo, on je 13. januara udario svojim autom reno megan u autobus GSP kod poznate pumpe "Dejton" na Novom Beogradu.

Ako nastavi ovako, neko će stradati

Predsednik Srbije juče je, odgovarajući na pitanja novinara, prokomentarisao udes koji je izazvao Trifunović.

- Onaj Trifunović ako nastavi ovako da vozi, ko zna ko će još da strada... - naglasio je Vučić, a povodom novog udesa koji je Sergej Trifunović izazvao.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Aleksandar Vučić

Govoreći o predstojećim parlamentarnim izborima, Vučić je rekao da će se boriti za izlazak svakog čoveka, za svaki glas za listu čiji će biti nosilac. Kako je rekao, nikome neće tražiti da glasa za Šešelja, Jovanovića, Čanka, Gordanu Čomić, već će moliti građane da glasaju za SNS.

- Ako dobijemo slučajno više od 48,2 odsto glasova, koliko smo dobili poslednji put, biću najsrećniji na svetu i reći ću da je to istorijski demokratski rezultat, u atmosferi 10 puta "demokratskijoj" nego 2012. - rekao je Vučić.

On je pobegao sa lica mesta i, kako se kasnije pravdao, morao je da ode da "otključa majstorima i nahrani mačke". Sutradan je otišao u stanicu policije u Savskoj, a na društvenim mrežama je izvestio da je naduvao 0,00. Međutim, analiza krvi, koja mu je takođe urađena, pokazala je da je pozitivan na narkotike.

Divljanje Dveri

Divljačkim ponašanjem na drumu Trifunović u stopu prati potpredsednika Izvršnog odbora Dveri Slavišu Miletića. On je pre neki dan, vozeći 170 kilometara na sat, udario u zadnju stranu automobila rumskih tablica na auto-putu Beograd-Šid kod Šimanovaca. Od siline udarca Rumljanin je završio u žbunju, a Miletićev auto se zapalio.

- Boško se pali da je čačanski Če Gevara, Jeremić se u fensi patikama fura da je junak iz serije "Beverli Hils", a Sergej očigledno umislio da je moderni Džejms Din. Alo, dečko, prestani da vučeš crte dok voziš, ubićeš nekoga. A u međuvremenu Đilas troši milione i smeje se budalama - napisao je na Tviteru Damir Handanović.

Zverka na četiri točka

Nakon što je slupao reno megan kojim se zakucao u autobus, Trifunović se častio novom zverkom na četiri točka. U pitanju je džip marke audi Q2 koji, prema cenovniku auto-dilera, košta od 26.000 do 38.000 evra, u zavisnosti od dodatne opreme, koja ne ulazi u cenu automobila.

Sve bahatosti Sergeja Trifunovića

* 8. 2. 2020. udario fijat na auto-putu Beograd - Novi Sad

* 13. 1. 2020. zakucao se u autobus GSP i pobegao s lica mesta

* 21. 6. 2019. sleteo s puta u selu kod Mladenovca, u nesreći povređena devojka koja je bila s njim u kolima

* maj 2018. više puta vozio neregistrovanu vespu bez kacige i dozvole

* mart 2018. uhvaćen da vozi bez saobraćajne dozvole, koja mu je bila oduzeta na tri meseca

* 8. 3. 2018. pobegao sa lica mesta nakon što je njegov ortak udario Kseniju Radovanović na dodeli BeFem priznanja za doprinos feminizmu za 2018. godinu.

* Bez pardona vređa novinarke i naziva ih kurvama ako mu se ne dopadnu pitanja koja mu postavljaju

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading