BIVŠI FUNKCIONER DSS MEĐU NAPREDNJACIMA: Pomoći ću da SNS pobedi u Beogradu

Autor:

Vesti

03.10.2017

20:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nebojša Bakarec, nekadašnji funkcioner Demokratske stranke Srbije, u vreme dok je na njenom čelu bio Vojislav Koštunica, objavio je da je postao član SNS i da će se aktivno uključiti u kampanju za beogradske izbore.

RepublikaFoto: youtube.com/TVKopernikus
Nebojša Bakarec

Za Srpski telegraf Bakarec, koji je pre dve i po godine isključen iz DSS, objašnjava zašto se odlučio da postane naprednjak.

Dakle, zašto baš SNS?

- Obostrana želja. Više puta sam u komunikaciji sa sjajnim Jovanovim iskazao želju da im pomognem u kampanji za gradske izbore. Potom je usledio Vučićev poziv i razgovor sa njim. SNS je stranka desnog centra. Ali i više od stranke. To je široki narodni pokret, pokret naroda i države. Podseća me na vladajuće stranke u Rusiji i Kini, takav oblik političkog ustrojstva je budućnost. To nije stranka lažne elite. SNS brine o običnim ljudima, i to građani prepoznaju.

Šta ćete ponuditi novoj stranci?

- Vernost. Iskrenost. Energiju. Agresivnost. Planiram da im pomognem da ubedljivo pobede u Beogradu, svojim iskustvom dugim 27 godina, znanjem i radom.

Hoćete li se uključiti aktivno u kampanju? Šta treba da bude glavni adut SNS?

- Glavni adut SNS je izgradnja Beograda. Beograd na vodi, Savska promenada, rekonstrukcije saobraćajnica i na periferiji i u centru, otvaranje tržnih centara "Rajićeva", na Karaburmi, "Ikea"... Gradi se još mnogo toga. U Beogradu ima više od 1.100 gradilišta. U vreme Đilasa i DS ništa se nije gradilo, Beograd je stagnirao i došao pred bankrotstvo.

Kako ćete izlaziti na kraj sa kritikama kolega iz bivše stranke?

- Gospođa Sanda Rašković Ivić me je bez obrazloženja izbacila iz DSS pre dve i po godine. Srećom, ona više ne vodi DSS jer bi to bilo sramota. Miloš Jovanović je dostojan da ga vodi. Satanizovaće me oni koji rade za Jankovića, Jeremića i DS, a ne DSS. Sa sadašnjim rukovodstvom DSS u dobrim sam odnosima.

Društvene mreže su prepune komentara na vaš prelazak u redove naprednjaka. Pajtić, recimo, kaže da vam je ovo četvrta stranka, a reagovao je i Beli Preletačević.

- Društvene mreže su virtuelna stvarnost. Nekultura podsmeha, mržnje i laži, satanizacije, predrasuda i stereotipa nešto je čemu su izloženi svi koji nisu po volji zapadnjacima i njihovoj petoj koloni. Prva meta je Vučić, pa nadalje... U tom pogledu ja sam nebitan i navikao sam na demonizaciju. Da, SNS mi je treća stranka za 27 godina. Da ponovim, iz DSS sam izbačen. Beli mi je simpatičan. On u opoziciji radi najbolji posao za nas u SNS. A Pajtić? Pa on je ili na Brionima ili na steroidima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (15)

Loading
Dare

03.10.2017 21:31

Ono što je sigurno Bakarec je video da SNS sve što radi radi u interesu naroda i zato je odlučio da pređe u redove SNS-a.

Hemera

03.10.2017 21:46

SNS je jedina stranka koja gradi Beograd, koja gradi Srbiju. Jedina stranka kojoj je stalo do interesa naroda i države.

perica

03.10.2017 21:48

Pametan čovek prepoznao je prave vrednosti.

gaga

03.10.2017 21:56

Shvatio čovek koje ko. I ko koliko valja.Igde mu je mesto.