Đilasov direktor pelješio čokoladice na pumpi

Autor:

Vesti

07.02.2020

19:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši funkcioner grada Beograda Branko Janković šokirao je javnost nakon što se na portalima pojavio snimak iz jedne prodavnice na kojoj su kamere zabeležile kako krade slatkiše.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Dragan Đilas

Skandalozno ponašanje nekadašnjeg direktora Agencije za javne nabavke grada Beograda u vreme kada je gradonačelnik srpske prestonice bio Dragan Đilas zabeleženo je zahvaljujući sigurnosnim kamerama koje su postavljene u prodavnici na jednoj benzinskoj pumpi.

Najpre se vidi kako Janković ulazi u prodavnicu, a za njim i trgovac koji prolazi do kase. Janković nekoliko trenutaka razgovara sa njim, a potom mu nešto plaća. Međutim, u trenutku kada je prodavac napustio radnju, Branko Janković kreće u akciju pelješenja radnje.

- On je prvo uzeo nekoliko čokoladica i stavio u džep, a potom prišao kasi i počeo da zagleda oko nje. Međutim, kako je u radnji bio još jedan kupac, brzo se odmakao od kase i uzeo još jednu čokoladicu koju je stavio za pojas ispod džempera. Još nekoliko trenutaka je šetao pored rafa sa robom, a onda opet stao kod kase skrštenih ruku, kao da nekoga čeka, da bi potom uzeo nešto sa pulta pored kase i brzo napustio radnju - opisuje jedan od šokiranih radnika pumpe nakon što su pogledali snimak.

Prvo je uzeo nekoliko čokoladica i stavio u pantalone, a potom prišao kasi i počeo da zagleda oko nje

Inače, incident se dogodio 2. februara oko 15.45, a ono što je zaposlene posebno fasciniralo to je što je Janković slatkiše gurao u pantalone i džepove iako je naspram njega bio još jedan muškarac koji je gledao robu u radnji.

Đilas hvalio Jankovića

Branko Janković je 2012. godine dobio priznanje za uspešno sprovođenje reformi u javnim nabavkama. Tada je istim priznanjem nagrađen i Dragan Đilas, koji je Jankovića javno pohvalio prilikom otvaranja trafostanice u Rabrovu kod Kučeva.

- On je svojim radom mnogo para uštedeo Beogradu i kao takav javno je pohvaljen od ustanova Evropske unije - rekao je tada gradonačelnik Đilas za svog saradnika.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (31)

Loading
Mima

07.02.2020 20:00

Pa, zar je na tako niske grane pao.

Djole

07.02.2020 20:36

Prava divota, lep primer daje mladima.

Mrmot

07.02.2020 20:44

Šta i očekivati od Đilasovih kadrova?

Ana

07.02.2020 20:45

Djilasovci svakog dana sve nize padaju!