Paunoviću, čemu revanšizam ako je Paraćin slobodan grad i oaza demokratije?

Autor:

Vesti

07.02.2020

10:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon objave da je Živadinka Đorđević postala član Srpske napredne stranke ista je ekspresno smenjena sa mesta predsednice upravnog odbora Centra za socijalni rad Paraćin. Ova odluka nadležnih naišla je na burnu reakciju Opštinskog odbora SNS u Paraćinu.

RepublikaFoto: Promo foto/Tanjug
Srpska napredna stranka

- Par sati nakon objave da je gospođa Živadinka Đorđević postala naš član. Pitamo predsednika opštine i predsednika skupštine opštine čemu taj revanšizam? Zašto kažnjavate ljude zbog pripadnosti nekoj drugoj političkoj opciji?

Ovaj postupak treba da otvori oči celom Paraćinu ali i Srbiji da ovde nema demokratije i da je sve podređeno isključivo volji Saše Paunovića.

Histerija kroz koju on prolazi zbog predstojećeg poraza normalna je ali nije u redu svetiti se nekome samo zato što ne želi da bude zajedno sa njim deo Đilasove i Obradovićeve ekipe koja očigledno radi protiv interesa Srbije.

Srpska napredna stranka najoštrije osuđuje ovaj čin samovolje i nemoći i još jednom ukazujemo da ono što Đilasovi mediji nazivaju "oazom demokratije" nije ništa drugo nego obična fatamorgana.

Naše obećanje građanima je da će to biti promenjeno istog trenutka kada Paunović ode sa mesta predsednika opštine, preciznije nakon sledećih izbora - stoji u saopštenju Opštinskog odbora SNS u Paraćinu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Niki

07.02.2020 14:01

Paraćin nikad nije bio slobodan i to znaju dobro žitelji Paraćina.

Odgovori 22 1
Rade

07.02.2020 15:10

Saša Paunović je još jednom pokazao svoje pravo lice samo nakon nekoliko sati pokazao je kakav je čovek. Ovj pohlepni postupak treba da otvori oči celom Paraćinu ali i Srbiji da u Paraćinu nema demokratije i da je sve podređeno isključivo volji Saše Paunovića.

Odgovori 19 1
Dragomir

07.02.2020 17:23

Ovaj postupak Saše Paunovića je samo dokazao koliki je on vlastodržac.

Odgovori 14 1
Djole

07.02.2020 20:38

Ako nisi Paunovićev istomišljenik onda si automatski protiv njega.