TAČI LETI NAPOLJE! Čim je ušla u kabinet Vjosa Osmani na zid okačila Ibrahima Rugovu!

Autor: sputniknews.com

Vesti

04.02.2020

12:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novoizabrana predsednica parlamenta privremenih kosovskih institucija Vjosa Osmani prvog radnog dana na novoj dužnosti je uklonila fotografiju predsednika privremenih prištinskih institucija Hašima Tačija iz svoje kancelarije i umesto nje okačila portret prvog predsednika lažne države Kosovo Ibrahima Rugove.

RepublikaFoto: youtube.com/Kohavision - KTV
Vjosa Osmani odmah "preuredila" kabinet

Prvi gost u njenom novom kabinetu je bio američki ambasador u Prištini Filip Kosnet, prenela je prištinska "Gazeta ekspres".

Osmanijeva je juče, preuzimajući novu dužnost, rekla da tokom svoje 20 godina duge političke karijere nikada nije zaboravila na savet koji joj je dao Rugova: "Da je, uprkos svim preprekama, volja naroda najvažnija".

Inače, Osmanijeva je na funkciji predsednika parlamenta privremenih institucija Kosova zamenila poslanika Pokreta Samoopredeljenja Glauka Kunjufcu, koji je na to mesto izabran na konstitutivnoj sednici parlamenta 26. decembra prošle godine.

Konjufca je morao da se povuče sa te pozicije na zahtev koalicionog partnera Demokratskog saveza Kosova, prenosi Tanjug.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading