VUČIĆ ZAPRATIO NA INSTAGRAMU SVE SRPSKE VINARIJE: Marketinški potez koji će veoma pomoći našim proizvođačima

Autor:

Vesti

02.02.2020

12:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poznat kao je kao veliki ljubitelj i poznavalac vina. Prema njegovom mišljenju, srpska vinogorja imaju proizvode koji mogu ravnopravno da se takmiče sa najvećim brendovima na svetu, te je odlučio da svim vinarijama u Srbiji pomogne tako što će ih zapratiti na društvenoj mreži Instagram.

RepublikaFoto: instagram.com/buducnostsrbijeav
Aleksandar Vučić

Razlog za ovaj marketinški potez leži u tome što u poslednjem periodu srpska proizvodnja vina beleži dobre rezultate uz rast proizvodnje i izvoza.

On je juče boravio u vinariji Kovačević na Fruškoj Gori gde mu je gost bio evropski komesar za proširenje Đuzep Borelj sa delegacijom.

Tom prilikom Vučić je rekao da Srbija ima sve više vinara i da je to jedna od domaćih industrija koja se sve brže razvija.

Foto: instagram.com/buducnostsrbijeav

Odluku da zaprati sve naloge vinarija u Srbiji predsednik Vučić je doneo sam, zeleći da na taj način pomogne promociji vinske industrije.

S obzirom na to da predsednika Srbije prate brojni domaći, ali i inostrani korisnici Instagrama, naročito političari i ljudi iz sveta biznisa, nema sumnje da će glas o srpskom vinu daleko da se čuje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (18)

Loading
Mrmot

02.02.2020 13:19

To je lepa reklama za naše proizvođače vina

Odgovori 10 0
Miljana

02.02.2020 13:22

Nasi proizvodjaci treba da su pocastvovani ovim cinom predsednika jedne zemlje.

Ana

02.02.2020 13:23

Zapratiti sve naloge vinarija Srbije

Odgovori 10 0
Persida

02.02.2020 13:34

Odlican marketinski potez! Imamo odlicna vina i samo nam treba dobar marketing a boljeg besplatnog marketinga od instagrama nema.