Jovanov: Samo potkupljeni i ucenjeni idu za Ðilasom u bojkot

Autor: Tanjug

Vesti

01.02.2020

22:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Milenko Jovanov ocenio je da je danas postalo jasno da će samo potkupljeni i ucenjeni od strane Dragana Đilasa pratiti njegovu odluku da se predstojeći izbori bojkotuju.

RepublikaFoto: Tanjug
Milenko Jovanov

- Svi ostali, koji se ne plaše Đilasovog gneva, vređanja, pretnji, organizovanog provlačenja kroz blato društvenih mreža i medija koje kontroliše, pokazaće da su slobodni, hrabri, sposobni da misle svojom glavom i da odluke donose samostalno, a ne vodeći se golim Đilasovim interesima - naveo je Jovanov u saopštenju.

On navodi i da zato nije čudno što je deo opozicionih lidera, koje je Dragan Đilas uspeo da potkupi, ili uceni, danas "horski mantrao" ono što zahteva njihov gazda, ubeđujući malo njega, a malo više sebe da bojkot izbora ima smisla i da će biti prvi ljudi u istoriji koji su postigli nešto tako što nisu radili ništa.

- Sa druge strane, ove lutke na koncu, kojima se Đilas igra i koje ponižava, nisu smele ni da pomisle, a kamoli javno da pitaju svog gazdu zašto sve njih tera da izbore bojkotuju, dok istovremeno na iste te izbore šalje svoje mlade aktiviste pod firmom udruženja "1 od 5 miliona" - ocenio je Jovanov.

On smatra da građani Srbije nemaju razloga za brigu i pored najava Đilasovih partnera da će sprečiti održavanje izbora, kao i javno iznetog stava da će i izbore i sve što iz izbora proistekne smatrati nelegitimnim, "kako bi dobili osnov za novo nasilje, divljanje, upadanje u institucije i otimanje vlasti na ulici".

- Izbori će biti održani, institucije nakon izbora formirane u skladu sa voljom naroda", poručio je Jovanov dodajući da bahatim tajkunima i njihovim marionetama neće biti dopušteno da tuđu decu guraju u nasilje i stradanje - saopšteno je iz SNS.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (23)

Loading
Miljana

02.02.2020 08:18

Sem toga on nista drugo i ne zna! Samo ne znam ti gradjani kako pristaju da ucestvuju u takvoj prljavstini.

gara

02.02.2020 08:29

Đilasa mogu slediti samo oni koji su isti kao i on

Odgovori 12 0
Obrad

02.02.2020 08:30

Glavom ce platiti zato sto ne razmisljaju vec jure za parama!

Dejan

02.02.2020 08:51

Đilas tera druge opozicione stranke na bojkot, a sam izlazi na izbore krijući se iza svoje paravan organizacije "1 od 5 miliona".

Odgovori 12 0