Nova epizoda Đilasovog cirkusa! Bojkotuju izbore, a rezultate unapred proglašavaju lažnim

Autor: Tanjug

Vesti

01.02.2020

17:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U beogradskoj Kombank dvorani u toku je prvi zajednički skup opozicionih stranaka koje ne učestvuju na izborima, na kojem će biti usvojena deklaracija i ozvaničen početak kampanje bojkota.

RepublikaFoto: Tanjug/ST/montaža
SzS

Na skupu u organiziji Saveza za Srbiju obratiće se Dragan Đilas, Boško Obradović, Vuk Jeremić, Sergej Trifunović, Janko Veselinović. . .

U Deklaraciji o bojkotu se navodi da će se svaki pokušaj formiranja vlasti na osnovu rezultata "lažnih" izbora, kako navode, smatrati aktom rušenja ustavnog poretka, te da će takvu vlast smatrati nelegitimnom i protiv nje će se boriti svim vrstama otpora i građanske neposlušnosti.

Potpisnici se obavezuju da će nastaviti borbu za slobodne medije i poštene izbore svim raspoloživim, legalnim sredstvima.

U tom smislu, kažu da će nastaviti saradnju sa svim organizacijama i pojedincima koji imaju isti cilj, kao i razgovore sa predstavnicima EU, zemalja izvan Unije i organizacija koje podržavaju demokratske vrednosti.

Građanima obećavaju da će Srbija dobiti slobodne i poštene izbore.

Prisutni nose stranačke i zastave Srbije, a po završetku skupa krenuće u protestnu šetnju do zgrade RTS.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (13)

Loading
milan306

01.02.2020 17:57

Od njih samo cirkus i skandali.

Zeljko85

01.02.2020 17:58

Lopovi misle da su svi lopovi, lažovi misle da su svi lažovi.

MilijanaLakić

01.02.2020 18:17

"početak kampanje bojkota"???Znači krenuli u kampanju pa plaćaju dvorane, troškove svog putujućeg cirkusa po gradovima zato da bi bojkotovali izbore???Ovaj patent stpska opozicija mora zaštiti u Zavodu za patente jer niko na kugli zemljaskoj nije pravio ovakvu nebulozu u političkom životu

Odgovori 11 0
Pedja

01.02.2020 18:18

Mislim da vise nema ni svrhe komentarsati nasu kukavnu opoziciju.Oni vise ne znaju sta pricaju.