Kako sada ljudi da veruju NIN-u? Vesić razmontirao Ćulibrka zato što prenosi lažne informacije, pa sam sebe demantuje

Autor:

Vesti

31.01.2020

14:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić danas je rekao da Milan Ćulibrk, glavni urednik NIN-a, svojim postupcima svoje čitaoce ponižava time što tekstove zasniva na poluinformacijama.

RepublikaFoto: Republika
Goran Vesić

Vesić je ovo objavio na svom Fejsbuk profilu, istakavši da je Ćulibrk u uvodniku najnovijeg broja NIN preneo lažnu informaciju kako je zamenik gradonačelnika Beograda obećao da će za pet godina u gradu biti zasađeno 5 miliona stabala. 

- Tako je ove nedelje u svom uvodniku citirao nekog idiota sa Tvitera koji je izmislio da sam rekao da će “Grad Beograd za pet godina zasaditi pet miliona stabala”. Ali, nivo pisanja i profesionalnost Milana Ćulibrka su takvi da on tekstove i piše na osnovu lažni i poluinformacija koje i ne proverava - napisao je Goran Vesić.

Sve ovo ne bi bilo tako strašno da urednik NIN-a sam sebe nije demantovao jer je na kraju izdanja preneo izjavu Gorana Vesića koja navodi sasvim drugi broj od onog koji je iznet u uvodnom tekstu, i koji je poslužio kao kritika navodne nekompetentnosti i neprofesionalizma. Vesić se na kraju zapitao kome sada građani da veruju? Da li Ćulibrku sa 3. ili sa 62. strane? 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
star

31.01.2020 15:37

NIN prenosi sve što mu izdiktiraju takozvani lideri opozicije na čelu sa Đilasom, jer su im oni glavni sponzori.

Adam

31.01.2020 17:35

Ja NIN-u ne verujem ništa. Toliko su se osramotili.

Leka

31.01.2020 18:26

NIN je jednostavno jedno blato od medija, to niko ne cita i ne shvata za ozbiljno.

Zoka

31.01.2020 18:30

Istina uvek izadje na videlo, a jos kad sami priznaju, to je prava stvar.