Ana Karadžić iz Pokreta socijalista odgovara Milovom junoši: Ostrog nije hotel, a prilozi vernika nisu reket koji se ostavlja šefu mafije!

Autor: Republika

Vesti

30.01.2020

19:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Narodna poslanica Ana Karadžić iz redova Pokreta socijalista burno je reagovala povodom napada na lidera PS Aleksandra Vulina i Srbiju od strane predsednika omladine DPS Nikola Pešić.

RepublikaFoto: Tanjug/O. TOSKIĆ
Foto: Ilustracija

- Milo nam je što ste onog koji je urinirao po trobojci nazvali životinjom, još da nam kažete i ime životinje i kako ste životinju koja urinira po trobojci kaznili. A dok to ne uradite, idite, hapsite štrumfove i ostavite starije da nalaze opravdanja za svoje izdaje i gluposti, premladi ste da ponesete teret njihove sramote. Ostrog nije hotel, crkva nije banka, a prilozi vernika nisu reket koji se ostavlja šefu mafije. Milo se slika sa skupljim satom, ali ima vremena, tek si počeo - navela je ona.

Podsetimo, Pešić je nedavno izjavio da je "najveća hibridna pretnja iz Srbije u Crnoj Gori upravo ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin u sprezi sa tabloidima koji šire njegove prijetnje i neistine".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading