Mirković: Moralni patuljak Obradović je opet uhvaćen u laži!

Autor: pink.rs, Republika

Vesti

30.01.2020

15:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Mirković, šef odborničke grupe SNS-a u Skupštini Beograda kaže da lider Dveri Boško Obradović nastavlja s izmišljotinama.

RepublikaFoto: SNS
Aleksandar Mirković

- "Mali od palube" Dragana Đilasa, Boško Obradović, svakim danom dokazuje da ga je baš briga što mu se zbog njegovih budalaština svi smeju, već mu je bitno samo da nešto kaže, da se negde pojave njegova izjava i slika, i da napadne časne ljude koji samo rade svoj posao - rekao je Mirković.

Kaže da je juče Obradović opet uhvaćen u laži iznošenjem neistine u vezi sa legitimacijama" i naravno, od takvog moralnog patuljka nije se ni očekivalo izvinjenje, već upravo ovo što se i danas dešava, a to je nastavak i serija novih izmišljotina kako bi se stare nebuloze pokrile".

- Nikako da već jednom kaže šta je sa kumom Tocilom i Đilasovim šurakom Dabovićem, zašto su nakon hapšenja tih narko dilera krenuli Obradovićevi monstruozni napadi na policiju, Papića i  Stefanovića. Nema potrebe ni da kaže, jer svima u Srbiji je jasno da su ti napadi osveta i kazna SzS-a za ljude koji hapse Đilasove i Obradovićeve bliske ljude, i na taj način našu decu štite od droge - kazao je Mirković.

I kako Mirković naglašava i pored nedeljnika, više dnevnih novina, dve televizije, Đilasovog portala i poziva da gostuje u različitim TV emisijama odbija, kako kaže, licemerna je priča koju potaencija Obradović da nema gde da se obrati.

- Može i ima gde, samo nema šta, sem laži, da kaže taj siledžija Boško Obradović. Zbog njegovih budalaština se niko nije uznemirio, samo nećemo da ćutimo dok najobičniji huligan, siledžija, prostak i čovek koji se proslavio maltretiranjem žena, napada ljude koji svaki dan posvećuju očuvanju bezbednosti naše zemlje.Mantra da on ima svoje časne policajce je još jedna njegova bajka, jer se policajci gade ove odvratne kampanje u kojoj se jedan od njih razapinje i razvlači samo zato što, baš kao i oni, radi svoj posao najbolje što ume - rekao je Mirković te poručio Obradoviću da "sa Nebojšom Stefanovićem i tim časnim ljudima nikada neće biti u istom rangu, jer njima između ostalog, nikada ne bi palo na pamet da pokradu Hilandar".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading