Rat oko love u opoziciji! Veselinović otkrio da je SzS finansirao proteste

Autor: Republika

Vesti

30.01.2020

11:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da se sve vrti oko novca kod dela opozicije koji je pod dirigentskom palicom Dragana Đilasa dokazuju najnovije razmirice između Saveza za Srbiju i studentske organizacije "1 od 5 miliona".

RepublikaFoto: Promo foto
Janko Veselinović

Naime, Janko Veselinović, jedan od lidera SzS objavio je na Tviteru da je proteste finansirao SzS, a time dokazao da se ne radi o nekakvom narodnom buntu, nego da se zapravo vodi beskrupulozni rat za novac.

- Dok je organizovan protest "1od5miliona" najveći deo troškova pokrivao je @SavezZaSRB

Skandalozno je, što su malopre izjavile članice udruženja, koje izlaze na izbore, da su u isto vreme primali donacije, koje će sada koristiti za izbore!?!? To je prevara građana i pljačka!! - napisao je Veselinović na Tviteru.

Deo javnosti je bio iznenađen kada je pokret "1 od 5 miliona" objavio da ide na izbore i da se povlači iz istoimenog protesta, uprkos tome što lider SzS Dragan Đilas čvrsto drži kurs bojkota.

Ova odluka je navukla gnev većine Đilasovaca koji su bukvalno osuli drvlje i kamenje na pripadnike pokreta "1 od 5 miliona".

Đilasovci su u horskom napadu, jedan po jedan, kao što je to slučaj sa Veselinovićem, počeli da otkrivaju svoje prave namere.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Branko

30.01.2020 12:31

Svi smo znali da samo parama, na silu održavaju i taj mali broj učesnika protesta.