Pokret socijalista: Đilas prevarant!

Autor: Tanjug

Vesti

29.01.2020

11:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Pokret socijalista saopštio je danas, komentarišući odluku pokreta "1 od 5 miliona" da izađu na izbore, da je od početka bilo jasno da je priča o bojkotu izbora "velika farsa i prevara" Dragana Ðilasa

RepublikaFoto: Tanjug/Milutin Marković

Pokret Socijalista

PS navodi da je priča o bojkotu bio način da se uguši demokratija u zemlji i stavi tapija na opoziciono delovanje jednom čoveku u ruke.

"Ðilas je politička neznalica, ali ga to nije sprečavalo da manipuliše određenom grupom ljudi i na kraju ih sve zajedno prevari. To je toliko tipično za njega, da nije ni za čuđenje", naveo je PS.

Navodeći da su jedino mogli da iznenade evropsku poslanicu Tanju Fajon, PS dodaje da je sada interesantno videti hoće li se ona izviniti za, kako navode, sve negativno što je rekla za stanje demokratije u Srbiji.

PS ističe da nije problem što oni sada hoće na izbore, ali da jeste problem što su, kako kaže, varali i obmanjivali narod i međunarodnoj zajednici slali depeše o ugroženosti.

Kažu i da je dobro što će izaći na izbore jer je došlo vreme da se "jednom zauvek pošalju u istoriju, a neki i u zatvor".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (9)

Loading
Peki

29.01.2020 12:11

Djilas je sve dobro isplanirao samo sto ga gradjani ne zele.

Stana

29.01.2020 12:45

Ocigledno da je 1 od 5 miliona velika prevara Djilasa i ostalih prema onima koji su im verovali. Samo je istina izasla na viodelo ko je on sta hoce.

Mrmot

29.01.2020 13:22

Đilas je opet uspeo da prevesla svoje pajtaše u opoziciji,ne bi me čudilo da svi oni izađu na izbore.

Mara

29.01.2020 16:30

Djilas nikako ne moze da svati da ga gradjani ne zele.......