SERGEJ IZGUBIO ŽIVCE ZBOG ODLUKE "1 OD 5 MILIONA": Od mene imate kofu gov*na! Najbolje da se nazovete "Koalicija Tužni skup"

Autor: Republika

Vesti

28.01.2020

16:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović ne može da se pomiri sa odlukom "1 od 5 miliona" da izađe na izbore, i to ne krije!

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Sergej Trifunović

Kolika je Trifunovićeva frustracija zbog odluke "1 od 5 miliona", najbolje govori i činjenica da je ovoj temi glumac i lider PSG na društvenim mrežama posvetio nekoliko tvitova, čak i po svom starom običaju, objavljujući delove privatne komunikacije.

- 1 od 5 miliona, ide na izbore. Ne bih da budem maliciozan, ali meni ovo, usred ispitnog roka, deluje kao izbegavanje školske obaveze - napisao je iznervirani Trifunović.

Ipak, ovaj tvit bio je samo okidač da kasnije objavi privatnu prepisku sa predstavnicima "1 od 5 miliona".

 

 

U toj prepisci Trifunović je dojučerašnje saborce optužio da su "plaćenici i pokvareni", a zapretio im je da će kampanju bojkota voditi i protiv njih.

Da je vrag među dojučerašnjim saborcima odneo šalju, svedoči i to što je Trifunović postao "kum" pokreta, predloživši im da se zovu "Koalicija Tužni skup", a što je prihvaćeno kao "dobra ideja".

Inače, Trifunovićeva frustracija tim je veća, ima li se u vidu da se baš Trifunovićev PSG posle dugog prenemaganja ipak odlučio za izbore.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (33)

Loading
Rade

28.01.2020 16:50

Sergej i njegova "kultura".

Hedona

28.01.2020 16:52

Sergej nije bolji od 1 od 5 miliona.

Pero

28.01.2020 16:52

Skocko Sergej i njegov vokabular ulicara.

Milena

28.01.2020 16:53

Sta sve jedan covek moze sebi da dopusti, ogromna blamaza za jednog glumca!