IMAŠ LI TI ČOVEČE IMALO SRAMA?! Đilasov potrčko uvredio sve Srbe: Prizemno se sprdao sa Svetim Savom

Autor: Republika

Vesti

27.01.2020

16:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Opozicioni potrčko i samozvani novinar, jedan od voditelja radijskog dvojca poznatog kao Daško i Mlađa, Daško Milinović najprizemnije je uvredio sve verujuće građane i pravoslavne hrišćane u Srbiji, pošto se besramno sprdao sa Svetim Savom i to baš danas na Savindan.

RepublikaFoto: youtube.com/ 24 minuta sa Zoranom Kesićem - Zvanični kanal
Samo je njemu smešno: Daško Milinović

Milinović, koji na svom Tviter nalogu Zapad Todorović svakodnevno provocira sve vernike u Srbiji, ali i sve pristalice vladajućeg režima, ovoga puta je otišao korak dalje i dozvolio sebi da napiše redove koje ni "pas maslom ne bi pojeo".

Naime, Milinović je, verujuću valjda da je neviđeno duhovit, napisao tri takozvane priče o osnivaču srpske države, u kojima se vulgrarno i prizemno sprdao as najvećim srpskim svetiteljem.

 

 

- SVETI SAVA I KOPANJE NOSA Jednom jedan seljak teško diso. Nos mu bio pun skorelih slina jer je zaspo kraj ognjišta. Poče nos da mu svira ko dvojnice kad udahne. Neznadohaše šta da čini! Utom srete Svetog Savu koji mu reče: kopaj nos, domaćine! Prstom slinu nagnaj van! On to učini - napisao je Milinović, ali to mu nije bilo dovoljno, pa je dodao i:

SVETI SAVA I PRILOZI ZA PLJESKAVICU U jednom gradu posle izlaska, srbadija mlada glad gladova. Pili su jako vino rujno i došli se mesom mlevenim okrepiti. No suvo im beše. Utom Sveti Sava reče: deder premaži kajmaka i turi paradajza i luka unutra. I pojedoše u slast!

Na kraju, Milinović je napisao i sledeće.

- KAKO JE SVETI SAVA IZMISLIO VODU Idući kroz stradalnu Srbiju, Sveti Sava naiđe na Srbina iz Crne Gore koji neda svetinje. Pored njega stajaše akvarijum u kom su ribice poskakivale na suvom dnu. Sveti Sava utom pomeša vodonik i kiseonik i uspe u akvarijum. Ribice uskliknuše - lupio je Milinović.

Ako je i od Zapad Todorovića, mnogo je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Adam

28.01.2020 21:25

Sotona. Da se vrati u pakao.