(VIDEO) Sergej pljuje narodnjake, a veseli se uz Dejana Matića

Autor:

Vesti

26.01.2020

17:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Licemer! Iako je predsednik Pokreta slobodnih građana (PSG) glumac Sergej Trifunović svojevremeno demonstrativno napuštao javne događaje kada na scenu stupe pevači narodne muzike, on i te kako ume da lumpuje uz narodnjake.

Foto: twitter.com/Sadist Whistler20/44/printskrin

Dejan Matić / Sergej Trifunović

Naime, Trifunović je 2016. godine napustio humanitarnu modnu reviju onog momenta kada je na njoj zapevala zvezda "Granda" Vanja Mijatović.

No, samo dve nedelje potom na Instagramu je osvanuo snimak na kome se vidi kako sa prijateljima pada u sevdah uz tamburaše i sa kolegom Vojom Brajovićem peva pesmu Šabana Šaulića "Dođi da ostarimo zajedno".

Sada ponovo, pre dva dana, Trifunović na svom Tviter nalogu objavljuje snimak na kome se vidi kako lumpuje uz pevača Dejana Matića i nekoliko prijatelja uz pesmu Hanke Paldum "Pamtim još".

- Za Natašu Ninković od Ninkovića iz Necvijeća - napisao je Trifunović uz snimak.

Orilo se u kafani, dok je Trifunović na sav glas, zavaljen u stolici, pratio pevača, a okupljeno društvo bilo očito oduševljeno zbog scene kojoj prisustvuje, te se većina latila telefona da snimi atmosferu.

On je objavio i drugi snimak, na kome Matić peva pesmu "Kad se voli, što se rastaje" Tome Zdravkovića.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading