UMISLIO DA JE BOG: Đilas bi sad i da odlučuje o tome gde će da gostuje američki ambasador

Autor: Tanjug

Vesti

26.01.2020

15:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Stranke Slobode i pravde Dragan Ðilas zamerio je ambasadoru u SAD u Beogradu Entoni Godfriju što je prihvatio da gostuje u emisiji "Hit Tvit" na televiziji Pink, čime je, kaže Ðilas, pokazao da je na suprotnoj strani od one na kojoj su "borci za demokratiju".

RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAINČANIĆ
Dragan Đilas

Ðilas u pismu američkom ambasadoru ponavlja optužbe da je televizija Pink "učestvovala u ubistvu Olivera Ivanovića", kao i da propagira nasilje, širi mržnju i urušava demokratske vrednosti, te kaže da gostovanje Godfrija pokazuje da je njemu bitno jedino to da Srbija prizna Kosovo i da kompanijama koje dolaze iz SAD da poslove vredne milijardu evra završe bez tendera.

Zato, kaže Ðilas, američki ambasador sve toleriše predsedniku Srbije i "obasipa ga rečima pohvale i divljenja", a opozicija će pobedu, kako navodi, morati da osvoji sama.


"Ja ću Vam se javno zahvaliti što ste svima nama, koji se borimo za osnovne demokratske vrednosti, koji sanjamo slobodu i pravdu, ovim potezom definitivno pokazali da ste Vi u toj borbi na drugoj strani. Sumnjali su mnogi u to i do sada, na osnovu Vaših izjava, zbog osuda opozicije i glorifikovanja Aleksandra Vučića i Ane Brnabić. Posle ovoga, razloga za sumnju više nema", napisao je Ðilas u otvorenom pismu Godfriju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (26)

Loading
Tija

26.01.2020 15:54

Prenesite Djilasu da je smesan, i da ga odavno niko ne pita za misljenje jer je nebitan

Rade

26.01.2020 15:57

Djilas resio i da ambasadorima diktira gde mogu da gostuju a gde ne mogu.

Helena

26.01.2020 16:07

Umislio se Djilas za medalju, samo sto niko nece da ga slusa, sto je i normalno

Natasa

26.01.2020 16:32

Đilas je bruka i sramota za srpski rod!