SAMO JOVO BAKIĆ GORI OD LUTOVCA: DS sprovela interno istraživanje, preti im nestanak ako ostanu u SZS

Autor: Tanjug

Vesti

24.01.2020

22:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema internom istraživanju u Demokratskoj stranci (DS), ta stranka nema nikakvu budućnost u okviru Saveza za Srbiju (SzS), a njeno rukovodstvo je na dnu liste opozicionih prvaka po podršci birača, pišu "Večernje novosti" u sutrašnjem broju.

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Zoran Lutovac

Kako navodi list, na neformalnom sastanku visokih funkcionera stranke u četvrtak razmatrani su rezultati ankete koji su se pokazali kao porazni, između ostalog i to da je predsednk DS-a Zoran Lutovac na pretposlednjem mestu od svih lidera opozicije, a iza njega je samo Jovo Bakić.

- Ako je i bilo nekih dilema da možda grešimo što mislimo da SzS nema potencijal i da je budućnost DS u okviru ovog bloka neizvesna, ovo istraživanje ih je potpuno razvejalo. Situacija je gora nego što smo mislili - rekao je za "Novosti" jedan funkcioner demokrata koji je prisustvovao sastanku.

List navodi da bi narednih dana trebalo da bude održana serija sastanaka unutar DS, na inicijativu struje koja je nezadovoljna politikom Lutovca, odnosno ostajanjem u SzS i bojkotom predstojećih izbora.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zlatan

24.01.2020 23:13

Demokratskoj stranci preti nestanak ako ostanu u SZS.